FACEM CUMPĂRĂTURILE

ȘI ȚI LE LIVRĂM ACASĂ

Formular pers fizice
Verifica cu atenție si trimite lista. Te vom contacta pentru confirmarea comenzii.

LIVRARI CUMPARATURI LA DOMICILIU

ÎN CLUJ

Folosește timpul în avantajul tău!

Nu ai timp să îți faci cumpărăturile pentru casă? Atunci, venim noi în ajutorul tău! Prin serviciul de livrari cumparaturi la domiciliu mergem noi la supermarketul preferat în locul tău, îți facem aprovizionarea și apoi îți aducem produsele, în siguranță, până la ușa casei tale. Tot ce trebuie tu să faci este să pregătești și să ne trimiți lista de cumpărături.

Fie că este vorba despre cumpărăturile tale zilnice sau cumpărături pentru cei dragi, noi, echipa Avantaj Delivery, facem și livram cumparaturi la domiciliu in Cluj, la orice adresă de pe raza localităților Cluj-Napoca, Făget, Florești, Baciu.

Împreună cu noi îți faci cumpărăturile mai rapid, atunci când nu ai timp să mergi în magazin. Tu ne dai lista de cumpărături și ne ocupăm noi să îți alegem produsele dorite. Apoi ți le aducem, acasă sau la orice altă adresă indicată de tine, în siguranță, în maxim 24h, prin serviciul nostru de livrari cumparaturi la domiciliu.

Facem cumpărăturile pentru tine din: Cora, Selgros, Metro, Carrefour, Kaufland, Lidl sau Auchan, dar și de la o serie de alți furnozori.

Plata se face în momentul în care îți sunt livrate produsele.

În momentul de față plata se poate face prin cash sau cu cardul. La contravaloarea serviciului se mai adaugă costul bonului de cumpărături și costul de livrare.

Prin serviciul nostru de livrari cumparaturi la domiciliu primești produsele dorite în doar câteva ore, în funcție de intervalul orar în care a fost plasată comanda. Momentan, timpul mediu de livrare este de 24 ore din momentul plasării comenzii. Odată ce aceasta a fost preluată, vei fi notificat.

  • 40 lei – pentru cumpărături de până în 300 lei
  • 50 lei – pentru cumpărături de până în 400 lei
  • 60 lei – pentru cumpărături de până în 500 lei
  • 12% din valoarea bonului de casă, pentru cumpărături de peste 500 lei

Produsele sunt transportate în plase de unică folosință și sunt grupate pe categorii, după cum urmează: fructe și legume, produse perisabile, alimente, produse de protocol sau  produse de curățenie sau igienă. Separarea o facem pentru a preveni contaminarea.

Da, poți returna fie toate produsele, fie un singur produs, în următoarele cazuri:

  • Produsele sunt deteriorate.
  • Termenul de garanție este expirat.
  • Produsele primite nu sunt conform comenzii plasate. 

Atenție! Produsele trebuie verificate în momentul livrării. Orice reclamație ulterioară nu va mai fi luată în considerare.

Da, luăm foarte în serios aspectul confidențialității. Astfel, în cadrul serviciului nostru de livrari cumparaturi la domiciliu am implementat un sistem prin care conținutul comenzii tale este cunoscut doar de persoanele din cadrul companiei noastre care îți procesează și livrează comanda.

ban pagina fizica

COMENZILE PLASATE PÂNĂ ÎN ORA 17:00

SUNT LIVRARE ÎN MAXIM 24 ORE

Comenzile plasate după ora 17:00 vor fi livrate în maxim 48 de ore